Bestill time online - klikk her

 

 

kunde, navn

ANSIKTSBEHANDLINGER MED FRUKTSYRE

 • Microneedeling Ansikt

  1.990,00 kr

  Microneedeling er en ny og revolusjonerende måte å behandle huden på, og den har svært god effekt på alle hudtyper, problem og tilstander.
  Dette er en behandling som vil fornye, forbedre, stimulere og regenerere huden din.
  Mange små nåler vil penetrere huden din for å få huden til å bedre ta til seg aktive stoffer. Det vil også stimulere kollagen og elastin produksjonen som er essensielle for å bevare huden sunn og fast. Huden har liten restitusjonstid og gir ingen flassing.
  Er spesielt effektiv på pigmentering, linjer og arr. Behandlingen er smertefri, men man vil kunne oppleve lett svie i huden. Anbefales som en kur over noen uker for best resultat!
  3-5 behandlinger er ofte nødvendig

  Book nå
 • Primaluce Frukstyre Pensling 35 min

  699,00 kr

  Primaluce Fruktsyre pensling består av rens, frukstyre peeling og maske. Avsluttes med innsmørning av krem.
  Brukes ofte som en kur på opptil 6 ganger for synlige resultater på blant annet pigmentflekker, acne, acne-arr, linjer, grov hud, tørr hud, samt for å fremme glød i huden.

  Book nå
 • Primaluce fruktsyre ansiktsbehandling

  990,00 kr

  Primaluce fruktsyre ansiktsbehandling passer til alle hudtyper. Det er en mildere form for fruktsyre som gir huden en synlig bedring. Brukes for å behandle Linjer, grove porer, arr, uren hud/ acne, tørr hud og pigmenteringer. For optimale resultater anbefaler vi å bruke Primaluce hjemmeprogram i kombinasjon med behandlingen!

  Finnes I forskjellige styrker, vi finner den perfekte fruktsyren til din hud.

  Book nå