Bestill time online - klikk her

 

 

kunde, navn

GREEN PEEL

 • Fresh Up (lett) 60 Min

  1.400,00 kr

  Den mildeste av de tre urtepeelingene blir populært kalt “Party Peel”. Årsaken er at huden får en så flott glød etter behandling at du kan gå rett på fest. Den setter igang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud. Virker også utrensende og anti- bakteriell på uren hud.
  Kan tas i en Express utgave på 30 min kr 900,- uten lett utklemming, ampulle og maske.

  Book nå
 • Energy Peel (medium) 60 Min

  1.600,00 kr

  Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær antirynke behandling 4 ganger årlig, med eventuelle Fresh Up/Express behandlinger imellom. Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen. Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag.
  60 min kr 1500,- + kjøp av et hjemmekit med tre produkter i reisestørrelse kr 650,- er nødvendig. Tilsammen kr 2150,-

  Book nå
 • Classic Peel (total hudfornyelse)

  2.800,00 kr

  Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr.
  Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil en som regel flasse. Etter 5-6 dager kommer en tilbake for en oppbyggende behandling.
  (Mange bestiller time torsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag.)
  Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte hjemmeprodukter. Resultatet er total hudfornyelse. Prisen inkluderer 2 hudbehandlinger med 5-6 dagers mellomrom.

  Etter Green Peel Classic må du bruke disse produktene hjemme. Dette er veldig viktig for å bygge opp og beskytte huden etter behandling og for å unngå reaksjoner.
  1) Herbal care Lotion 200ml kr 455,-
  2) Special care cream/ special regulating cream 50ml kr 595,-
  3) Blemish balm 40ml 675,-
  4) Optimum protection spf 20 75ml kr 495,-

  Prisen på 2700 kr inkluderer en nødvendig etterbehandling etter ca 5-6 dager på 50min.

  Prisen totalt med nødvendige produkter blir ca 4.920kr .

  Book nå
 • Express Party Peel

  990,00 kr

  For den som vil ha resultater i en fart, etter denne 30 min behandlingen får man en glød man ikke kan sminke seg til. Perfekt før den store festen!

  Book nå
 • Green Peel - Eye Contour treatment

  700,00 kr

  Green Peel Eye contour treatment motvirker rynker og fine linjer rundt øynene. Behandlingen drenerer og minsker vannansamlinger ved å øke mikro-sirkulasjonen. Stimulerer og restrukturerer øyepartiet uten irritasjoner. Effektiv behandling mot poser, tørre og slappe øyelokk. Fjerner spor av tretthet og etterlater en behagelig følelse av velvære

  Book nå