Bestill time online - klikk her

Bestill gavekort

 

 

kunde, navn

Medarbeidere

Aga Halvorsen

Aga Halvorsen

Aga driver med permanent make-up, hun er utdannet i London og har mange års erfaring innen faget. Hun legger permanent make-up som ser naturlig ut. Aga har kun fornøyde kunder, du får selv være med og velge farge og form. Ta kontakt med oss for timebestilling eller konsultasjon.

Katrine

Katrine

Ferdig utdannet hudpleier ved Bjørgvin vgs 2009, men startet å jobbe som hudpleier allerede i 2007. Jeg overtok driften av Oasen hud & kroppspleie i 2011, men salongen har vært på Oasen helt siden 2004.

Jeg har spesialisert meg i hud med problemer, spesielt akne problematikk og har masse erfaring med hårfjerning/ forming av bryn, pedikyr og manikyr. Dette er mine spesialiserte områder men har bred kompetanse som går over alle våre behandlinger.

Mitt ønske er at alle kunder skal føle seg komfortabel i vår salong og være strålende fornøyd med både service og fag kunnskap.

Hudpleie er min store lidenskap, send meg gjerne en mail eller skriv til meg på facebook siden vår "Oasen hud og kroppspleie" :-)

Victoria

Victoria

Victoria er ny hos oss og ble ferdig utdannet hudterapeut ved Kokstad hudpleieskole juni 2017. Victoria er en sprudlende og hyggelig dame som er lett å bli kjent med. Hun har tidligere jobbet masse i parfymeri og har i tillegg jobbet som frisør.